Adopter familiens nye hund på et hundeinternat

Overvejer du at adoptere en hund fra et hundeinternat? Så bør du overveje din beslutning grundigt. Du skal være forberedt på at give hunden dens blivende hjem, da det er de færreste hunde som synes det er sjovt at flytte fra familie til familie konstant. Til gengæld vil du opleve taknemmelighed og hengivenhed fra hunden resten af dens dage.

Hvad koster det at adoptere en hund fra et hundeinternat?

Selv om du føler at du gør en god gerning ved at adoptere en hund fra et internat, er det ikke en gratis omgang. Adoptions gebyret ligger typisk på omkring tre tusind kroner, og inkluderer de nødvendige vaccinationer, sundhedsbog og eventuelt neutralisering. Til gengæld får du så en køreklar hund som har modtaget den fornødne træning og socialisering.

Er internat hunde besværlige?

Der er intet som tyder på at hunde fra hundeinternater skulle være mere besværlige end andre hunde. Selv om en hund på et hundeinternat skulle komme fra hårde kår, vil de dygtige og professionelle medarbejdere på internatet gøre deres yderste for at give hunden den pleje og omsorg den fortjener. Samtidig vil hunde aldrig blive sat til adoption førend internatets medarbejdere er helt enige om at den er klar til det.

Der ud over vil der altid blive foretaget en match making procedure, når en familie eller en enkelt person henvender sig med henblik på at adoptere en hund fra et hundeinternat. Det er vigtigt at hunden og det eller de mennesker, den skal leve sammen med, passer sammen.

Derfor vil familien aldrig blive tilbudt en sky eller angst hund, hvis der er børn inde i billedet. Og så længe alle i familien er indstillet på at give hunden et godt og trygt hjem, vil hunden kvittere med betingelsesløs hengivenhed, kærlighed og trofasthed resten af sine dage.

Du kan læse mere om det at adoptere en internat hund på altomdyr.dk