Behøver man gøre sig i unikt børnetøj?

Ethvert barn og sådan set hver eneste voksen er unik, men når de små størrelser fødes, ser de jo meget ens ud og kan stort set det samme.

Man forstår godt, at forældrene og de nærmeste er forblændet af dette lille livets mirakel, som det jo er, men at kalde det en grim eller flot baby er oftest svært at sige, for de ser jo ens ud, når de fødes.

Og uanset hvor berømt, idoliseret eller helgenkåret man ender med at blive i ens liv, så skal man stadig herfra på samme måde som alle andre mennesker.

Det handler selvfølgelig om at få det meste ud af livet og sætte sit aftryk på det, mens man er her, men i den tidlige alder har man ikke så meget at sige, hvorfor det er forældrene, der styrer det meste for en.

Og de har det med at gøre for meget ud af en som baby.

Lad barnet være barn

Moderne babyer har jo ikke så meget at skulle have sagt, om de vil vises på de sociale medier. De er også ligeglade med prisen på deres legetøj; det handler om, at det er sjovt at lege med.

På samme måde går babyer jo heller ikke på i tøj, men de voksne kan bruge en del tid på at iføre børn i unikt børnetøj.

Man kan så spørge sig selv, om det reelt er nødvendigt. Tøj i den alder skal jo bidrage til nogle praktiske formål, end det behøver at koste en masse, være et specielt mærke og så videre.

Barnet vokser alligevel hurtigt ud af det, savler på det kravler rundt i det, slider på det, så det går i stykker og meget mere.

Derfor bør man måske mere se på, hvad man kan finde af praktisk børnetøj, end at det skal være unikt og af et bestemt mærke.