Buketten der holder (næsten) for evigt

Blomster er smukke og kan pryde dit hjem med farver og dufte og generel herlighed, men blomster skal også passes og plejes og vandes. Det kan til tider være lidt for besværligt, vi har jo alle sammen en travl hver dag.

Blomster er levende væsner og man kan til tider få ganske dårlig samvittighed, når men endnu engang indser at man har svært ved at finde tiden til at passe hjemmets planter. Heldigvis er der råd for dette, tidens trend er nemlig evighedsbuketter – en buket af tørrede blomster, der kan holde i meget lang tid. Ikke for evigt måske, men faktisk kan en evighedsbuket holde i flere år, og det eneste den kræver er at du nogle gange puster støvet af dens blade og blomster.

Hvad er tørrede blomster?

I modsætning til den helt almindelige opfattelse er tørrede blomster helt forskellige fra døde blomster eller visne blomster. De er muligvis ikke friskhåndplukket fra blomstergården, men der er nogle meget få ting du skal gøre for at bevare dine blomsters skønhed i endnu længere tid. Udnyt den smukke buket og gør dine friske blomster til en sentimental souvenir, når du lader dem tørre til vintagekunst. Evighedsbuketter kan gøres til et mindesmærke fra et bryllup, en erindring fra første gang, du modtog en blomsterbuket fra den du holder af. De kan også bruge tørrede blomster og evighedsbuketter til at lave en smuk og dejlig blomsterdekoration til dit hjem. Forestil dig et rustikt rum med en dejlig evighedsbuket, som du hænger op eller stiller der hvor du bedst kan lide at sidde og slappe af.

Hele pointen med at tørre blomster er at fjerne al fugt fra deres stilke, samtidig med at blomsternes form og skønhed bevares. Der er faktisk ikke noget bedre end en evighedsbuket til alle hjem. Det kan virkelig godt anbefales, og er meget smukt.

Få fat i smukke evighedsbuketter her: https://www.lillefroekenflora.dk/evighedsbuketter/