Er dine træsko begyndt at gnave?

01 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Mange af os har nok prøvet det med, at vi har nogle træsko, som der så begynder at være lidt utilpasse at gå i.

Det kan der være flere grunde til, men man skal lige se efter, hvad problemet kan være, for hvis man bruger de træsko tit, om det er i privaten, på arbejde eller som sikkerhedstræsko, så er man meget afhængig af de her sko, og så skal man sørge for, at man har den rette type fodtøj på her.

Dog er det ikke sikkert, at man bliver nødt til at smide de eksisterende ud og skaffe sig nogle nye, for det kan egentlig bare være, at de skal gås lidt til, før de sidder godt nok på ens fødder.

Og selvom man ikke er i voksealderen længere, så kan ens fødder godt forandre sig grundet skader, genoptræning eller lignende, så de nuværende træsko måske ikke sidder så godt, som de burde.

Hvad kan du gøre ved de her træsko?

Der er jo så den fadæse, at man måske har købt nogle træsko, der burde passe i størrelsen, men som så ikke gør det, fordi de ikke bliver lavet efter samme mål, som man er vant til.

Så er man nødt til at se sig efter nogle nye træsko.

Hvis man oplever, at ens træsko gnaver i løbet af dagen, eller man får vabler af dem, så bør man også se på, hvad problemet kan være.

Måske går man forkert i dem, så man skal ændre metode her, eller de er gået lidt i stykker, som man kan rette op på, så det næsten er som at få sig et par nye træsko.

Hvis intet af dette ser ud til at virke, så er der måske slet og ret ikke andet at gøre end at skifte ens træsko ud.

Flere Nyheder