Få professionel hjælp til fjernelse af skægkræ

Selvom skægkræ modsat mange andre skadedyr ikke er skadelige, tilhører de stadig gruppen af skadedyr, og du skal have hjælp til at komme af med dem, hvis du har været så uheldig at opdage dem i din bolig. Skægkræ ligner forvoksede sølvfisk og deres krop kan som fuldvoksne blive op til 2 cm, hertil skal der ligges hale og følehorn. Det er altså et pænt stort dyr du kan støde på når du om natten skal op på toilettet.

Skægkræ kommer som udgangspunkt ud om natten så om dagen vil du sjældent se dem. De holder meget af at leve i soveværelser, stuen og køkkenet. De er ikke sundhedsfarlige bare klamme og ualmindelig svære at komme af med, når de først er kommet ind. De har været meget almindelige i årevis i Sverige og Norge, men relativ ukendte indtil får få år siden i Danmark. Du kan læse mere her https://www.ksspecialservice.dk/skadedyr.

Få professionel hjælp til udryddelse

Heldigvis er skægkræ ikke farlige eller kan ødelægge din bolig, men de er mega klamme og svære selv at udrydde. Opdager du skægkræ, bør du med det samme kontakte en professionel skadedyrbekæmper og få hjælp til at få dem udryddet da jo længere du venter jo flere vil der være og jo svære vil det blive. En professionel skadedyrbekæmper har både erfaring og viden omkring hvordan skægkræ lever og hvordan de skal bekæmpes.

Undgå at få skægkræ 

Det kan være svært at undgå at få uvelkomne gæster som skægkræ og får du dem er de svære at komme af med, men der er stadig noget du kan gøre for at mindske risikoen. Alt hvad du bringer ind i huset, bør undersøges med det samme. Lige fra breve og pakker til din kuffert, hvis du har været ude og rejse. Gør det gerne udenfor, så du ikke risikere at en af dem uset kommer med.