Hvor finder man Danmarks flotteste pelse?

Pels er noget overtøj, som mange elsker at have på. Pels er ofte let samtidig med at det er smukt, og det gør at du har mulighed for at tage det på når du skal hen til forskellige arrangementer. Der findes mange forskellige former for pelse. Nogle vil udstråle luksus, mens andre kan udstråle kvalitet for pengene.

Kløve & Landberg Pels

Det er dog ikke helt umuligt i vores dage at finde nogle pelse som du også kan bruge mere hverdagsagtigt, men da pelse ofte er i den dyre prisklasse, er det sjældent at vi ser dette med gode og kvalitets-rigtige pelse.

En af de andre store fordele du får efter at have investeret i en pels er at du kommer til at holde dig varm. Danmark har mange kolde måneder, og vi oplever i disse tider lange vintre – en pels vil uden problemer kunne holde dig varm i en kold måned og forhandleren Kløve & Landberg i Hellerup, har de flotteste og mest moderigtige pelse.

Se deres hjemmeside her: Kløve & Landberg pelse

Pels kvaliteten skal være i top

Hvid pels billede fra 2014

Det er vigtigt at ens pels kvalitet er i top, for det kan hurtigt ses hvis dette ikke er tilfældet. Køber du fra dem der har Danmarks flotteste pelse vil du kunne se på skindet og i pelsen, at det er god kvalitet. Noget du særligt skal ligge mærke til er farven og det shine der er i pelsen.

Derefter skal du ligge mærke til hvordan det hele er syet sammen, for hvis det er en billig pels du vælger at investere i vil du kunne se store problemer med syningen. I stedet skal du vælge en butik som samarbejder med de bedste systuer i Europa.

Pelse og dyrevelfærd – Det er muligt

Køber du pelse fra det sted som har Danmarks flotteste pelse, kan vi hurtigt garantere dig for at de dyr er blevet behandlet ordentligt. Da der kun bliver brugt skind fra Danmark kan du være sikker på at der ikke bliver investeret i pels fra Kina eller andre asiatiske lande, som ikke forstår sig på dyrevelfærd.

Se evt. guiden: Fakta om pels avl

For at sikre at dyrevelfærden er helt i top sørger de for at dyrene får noget ordentligt og mættende foder, ligesom at de får en god daglig behandling. Ved at dyrene har det godt får du også den kvalitet, som vi nævnte i afsnittet før dette.

Nem pelspleje

Efter at du har taget beslutningen og investeret i et af Danmarks flotteste pelse, skal du huske på at din pels skal plejes løbende. Hvis ikke at du plejer din pels vil den hurtig begynde at blive slidt. Husker du derimod at pleje pelsen vil du have mulighed for at bruge den i utrolig mange år – og måske endda mere til.

Har du ikke selv forstand på at pleje pels kan det være en god idé at få en professionel til det. Alt efter hvilken pels det er du vælger at investere i vil du kun kunne benytte dig af personer med mere end 15 års erfaring – og gerne en med en liste over tilfredse kunder.

Der findes mange forskellige måder at rense en pels på. Alt efter hvor meget du har brugt din pels skal den bare have en simpel pelsrensning. Andre kræver måske at der kommer lidt reparationer eller en omsyning.