Hvad er prisen på re-emaljering af et badekar?

advertorial

Re-emaljering af dit badekar – en langsigtet investering 

Vi kender alle til hverdagens stress og til den fornemmelse der venter os, når vi træder ind i vores hjem og dagen er slut. Derfor er det vigtigt at tage tid til at slappe af, dette eventuelt med et dejligt, varmt karbad. Måske finder du dog dig selv i en situation, hvor dit karbad har set bedre dage og dette godt kunne trænge til lidt fornyelse. Der findes dog en meget mere økonomisk og miljøvenlig løsning, end at skulle skifte dit badekar ud, nemlig: re-emaljering. 

Hvad er en re-emaljering – og hvad koster det?  

Dette er en proces som gennem flere forskellige skridt, hjælper dit badekar til at stråle, som da du først erhvervede det. Prisen kan variere, da flere forskellige faktorer spiller ind: Har dit badekar stadig sin originale emalje? Er det tidligere blevet re-emaljeret og skal dette lag fjernes inden påføring?

Er der et omfang af skader som først skal laves? Der vil altid blive taget hensyn og givet et tilbud, baseret på dine personlige omstændigheder. På den måde vil du ikke risikere, eksempelvis at skulle betale for mere end du får, baseret på en fast pris til alle kunder. 

Hvad kan jeg forvente af resultatet? 

En re-emaljering er en en omfattende proces, men som af professionelle vil kunne udføres hurtigt. Til dannelsen af den nye overflade vil der benyttes polyurethan, som vil være tørt og klar til brug, efter ca.24 timer. Dette formindsker din ventetid, samt muligheden for at nyde godt af din investering i de næste +10 år. Derudover gives der også 3 års garanti på udført arbejde, så du kan føle dig tryg og sikker i professionelle hænder. Dertil er der også en mulighed, for at tilkøbe yderligere 2 år på garantien, så du til sammen vil have 5 års kvalitetsgaranti.