Information om Strikkepinde, stilarter og materialer.

Strikkepinde og materialer.

srikkepinde
srikkepinde

I løbet af de seneste 10 år er strikning og hækling blevet mere og mere populært inden for håndværk og kreativ hobby. Det er ikke kun fru Danmark med lige så meget kendis fra Hollywood der er hoppet med på vognen. Der findes både kreative folk som laver deres helt egne mærker og skaber opskrifter for andre. Her er der både tale om valg af garn typer til de forskellige opskrifter, men også ligeså meget valg af de rigtige nåle og pinde.

I denne artikel kan du læse dig lidt klogere omkring de forskellige typer og materialer.

Man kan hurtig blive forvirret over alle de mange forskellige strikkepinde man købe, som både har forskellige størrelser men også forskellige materialer. Man behøver dog kun at købe det der passer til projektet.

Et godt råd omkring køb af strikkepinde inden du starter på et projekt

Det vigtig vide hvad man skal strikke. En hat, en trøje eller sjal? Lad os tage et kig på de forskellige typer af pinde.

Træ & Bambus

Disse typer af strikkepinde er ret behagelige at arbejde med og passer rigtig fint il nybegyndere. De har en glat overflade som gør det let at håndtere garnet.

Metal

Metal pinde er et af de mest holdbare pinde typer som er let at arbejde med, og fungerer rigtig effektivt med uld garn typer og akrylgarn.

Rundpinde

Rundpinde er blevet meget populært og bruges rigtig meget. Det er perfekt til trøjer og tæpper og utrolig nemt at håndtere

Der findes et hav af forskellige rundpinde typer på markedet. Man kan blandt andet for udskiftelige rundpinde, hvor det er muligt at udskifte kablet og gøre den kortere og længere afhængig af projektets type.

På nettet kan du finde tilbud på udskiftelige rundpinde sæt til meget fornuftige priser og i meget høj kvalitet. Fordelen ved at købe et sæt er at du dækket ind til mange forskellige projekter, og behøver ikke købe pinde hele tiden.

Køb billigt strikkepinde hos yarno.dk

Find også billigt strikkegarn hos yarno.dk