Julesweater – hvilken type skal jeg vælge?

Da jeg var i USA sidste jul, så jeg en del af disse sjove og grimme julesweaters. Tiden flyver og det er snart jul. Det er en dejlig tradition, men en ligeså fed tradition er fede juletrøjer eller julesweaters, som de også bliver kaldt! Hvad synes I andre om dem? Jeg har været på skattejagt og fundet frem til de fedeste julestrikke-trøjer til julen. Det der kendetegner disse juletrøjer er i høj grad at de er over the Top, og fyldt med alt muligt lir! De fleste af juletrøjerne er præget rensdyr, julemænd, juletræer, pomponer osv.

yoda juletrøje

Klassiske juletrøjer der præger julestemningen

Hvis du ikke ønsker en alt for hæslig julesweater, så kunne denne klassiske juletrøje være et bud på at forbedre julestemningen i hjemmet. Sweateren her er varm og strikket i en solid kvalitet, der vil få dig til at ligne en, der er klar til at gå en lang vintertur i skoven. Juletrøjen kan grundet sit meget diskrete design bruges ved alle lejligheder. Sweateren findes med forskellige designs. En med rensdyr og snefnug i rød og hvid og en med omvendt farvemotiv.

Rudolf trøje. Den perfekte trøje til julefrokosten

Hvis du synes, det er lidt for meget med en sweater, hvor der er LED lys på maven, så kunne denne juletrøje være noget for dig i stedet! Der er her tale om en billig julesweater, der faktisk også er i rigtig god kvalitet. Trøjen er holdt i den klassiske røde julefarve, så det hele emmer lidt mere af jul. På maven har vi så den køre Rudolf i centrum med de søde øjne. Perfekt til dig selv eller i gave. f.eks. i julesokken til et familiemedlem.

Her kan du købe din juletrøje til dit barn

den-afskyelige-julesweater

Jeg har kigget på flere forskellige julesweater fra Christmasjumper.dk til min søn. Bl.a. fandt jeg en fed Minions juletrøje. Jeg har dog også set flere udenlandske sider, der tilbyder mange forskellige sweaters med juletema. F.eks. med Rudolf, en snemand, en alf, julemanden, en snemand etc. Er der nogle derude, der har gode erfaringer med disse julesweaters til jeres barn i en størrelse 6 år? Jeg har bl.a. set en super sød julestriktrøje med en pingvin på maven, men nu kan jeg ikke huske, hvor jeg fandt den henne, Så vidt jeg husker hedder den noget med: Snowy Penguin Novelty Christmas Jumper Sweatshirt på Amazon.
Hvis I ligesom jeg er på udkig efter en fed og sjov julestrikketrøje, så kan jeg anbefale Ugly Christmas Dabbin Through The Snow. Det er en sjov sweater, som min nevø blev meget glad for sidste år. Det berømte Dab er jo blevet populært. Så den var et stort hit hos min nevø sidste år.

Den. 10. december skal jeg til julefrokost med arbejdet. Her har vi aftalt at tage noget tøj på som virkelig udstråler jul. Her har jeg kigget efter en julekjole, som vil gøre mig til festens midtpunkt. Jeg fortrækker ikke en klassisk og elegant kjole, men derimod en sjov og udfordrende julekjole. Der er mange flotte kjoler i butikkerne nu, men jeg vil hellere købe en over nettet. Jeg håber I kan anbefale noget til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *