Køb en brugt bil og undgå bil lån

02 juni 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle købe en ny bil? Så er det en god idé på forhånd at undersøge alle muligheder og finde ud af hvilken bil der er den rette for dig.

Hvor kan jeg købe en ny bil?

Hos diverse forhandlere, som typisk har til hus i udkanten af de større byer, kan du finde et stort udvalg af de nyeste bil modeller på markedet. Det er selvfølgelig også muligt at bestille den nye bil online, og få den fragtet hjem til forhandleren. Men vil du gerne have en chance for at prøve køre den nye bil, er der nok ikke nogen vej uden om et besøg i forhandlerens showroom.

En dygtig forhandler vil kunne vejlede dig omkring de enkelte bilmærker og de modeller og typer som findes inden for hver enkelt genre. Samtidig vil du kunne få gode råd med på vejen når det handler om valg af ekstra udstyr og yderligere konfigurering af din bil. Og så vil en forhandler altid kunne give dig et godt tilbud på eksempelvis demo modeller eller brugte biler. Mange forhandlere fungerer nemlig også som brugtvogns forhandlere, og kan således hjælpe dig med at finde en brugt bil som matcher dine ønsker og behov. Og så kan du se frem til at spare en pæn portion penge.

Hvorfor købe en brugt bil frem for en ny?

Måske undrer du dig over hvad der skulle få dig til at vælge en brugt bil i stedet for en spritny én af slagsen. Men her kan du blot kaste et blik på prisen. Her vil det hurtigt stå klart at det langt bedre kan betale sig at købe en brugt bil af nyere dato end en bil som lige er trillet af fabrikantens samlebånd. Du kan læse mere om fordele og ulemper ved køb af ny eller brugt bil på fartglæde.dk

Flere nyheder