Kom helskindet ud af dit misbrug med professionel behandling

27 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Vil du gerne slippe af med din afhængighed af alkoholiske drikke? Så bør du opsøge et behandlingscenter som kan hjælpe dig med afvænning.

Kan jeg ikke bare selv forestå min egen afvænning?

Hvis du igennem meget lang tid – måske endda flere år – har lidt under et tungt misbrug af alkohol kan det være endog særdeles risikabelt for dig selv at forsøge dig med alkoholafvænning.

Din krop har vænnet sig til alkohol i større mængder, og på regelmæssig basis. Det betyder at den vil få svært ved at fungere uden. Og så kan du risikere at kroppen vil reagerer voldsomt hvis du fra den ene dag til den anden vælger at lægge sprutten på hylden.

image

Alkohol abstinenser kan faktisk være så slemme at de går hen og bliver direkte livstruende. Abstinenser kan være så enorm en belastning for din krop at du risikerer at bukke under. For eksempel kan voldsomme svedeture og opkastninger, som er en del af slemme alkohol abstinenser, føre til dehydrering. Og dit system bliver under alle omstændigheder hårdt ramt når kroppen mister sin faste forsyning af alkohol i blodet.

Hvordan kommer jeg ud af mit alkoholmisbrug?

Ønsker du at komme ud af dit årelange misbrug er det derfor en god idé at opsøge professionel hjælp. Hos et misbrugscenter med speciale inden for alkoholbehandling kan du altid få hjælp til at komme ud af et afhængigheds betinget misbrug.

Hvis du eksempelvis henvender dig hos Behandlingscenter Søby Park kan du blive indlagt til afrusning og afgiftning forud for din alkoholbehandling. Det betyder at du vil gennemgå dine alkohol abstinenser i trygge rammer, under konstant overvågning og med adgang til sundhedsfagligt personale. Og når alle giftstoffer er ude af dit system kan den egentlige terapi påbegyndes.

Du kan læse meget mere om behandling hos Behandlingscenter Søby Park på behandlingscentersoebypark.dk.

Flere Nyheder