Undgå at betale overpris på maling med disse steps

Mange af os har stået i den situation, hvor vi skulle male, om end det er indendørs loft og vægge, udendørsfacader, møbler eller andet malerarbejde.

Hvorfor betale overpris på maling?

De fleste af os vil ikke ofre dyre domme på maling, så vi søger helt naturligt de billigste alternativer. Men hvor billigt må det egentligt blive? Man hører ofte historier om, at det ikke kan betale sig at gå efter billig maling. Folk der har haft dårlige erfaringer, fordi kvaliteten bare har været for ringe.

Det har betydet mange lag på grund af dårlig dækkeevne, mere arbejde og der skal bruges flere liter maling end, hvis man havde købt den dyre maling. Så i mange tilfælde sparer man ikke – man ender derimod med at betale mere.

Er billig maling lig med dårlig maling?

Konklusionen efter sådan en oplevelse ender med at blive: billig maling = dårlig kvalitet og det ender ofte med at blive en dyr maling pga. alt for ringe rækkeevne.

Men er det virkelig sådan? At billig maling per automatik er lig med dårlig maling? Hvis du spørger os hos Nordicmaling.dk, så er vores svar at du naturligvis skal kigge dig godt for, når du køber maling, for som med så meget andet findes der dårlig kvalitet og god kvalitet og du skal selvfølgelig kun gå efter det bedste.

Ingen af os gider føle os snydt fordi rækkeevnen, som der blev oplyst på spanden endte med at være langt fra, hvad den blev til i virkeligheden, fordi der skulle 3-4 lag til, før den gamle maling blev dækket fuldstændigt. Men billig maling er ikke nødvendigvis dårlig maling. Det er kvaliteten der er forskel på, og den skal man under ingen omstændigheder gå på kompromis med.

Forskellen på billig og dyr maling er altså ikke kvaliteten, men forskellen ligger i, om man går efter billig maling af et ukendt mærke eller efter billig maling af et kendt kvalitetsmærke.

Nordicmaling er billigst

Loftmaling fra Nordicmaling

Nordicmaling.dk kender til maling og hvilke kriterier vi skal gå efter, når vi vælger at samarbejde med en producent. Vi vælger kun kvalitetsmærker som Sadolin, Nordsjö og Juncker.

Se f.eks. billige priser på loftmaling fra Nordicmaling

Måden vi holder priserne ned på, er ved at spare på nogle af de ting, der som regel gør, at man som forhandler er nød til at sætte priserne op. Vi har eksempelvis ingen fancy butikker med høj husleje, i stedet har vi et stort lager, hvor vi har mulighed for at købe stort ind, og kan på den måde holde indkøbsprisen ned på maling. Derfor kan vi tilbyde kvalitetsmaling til Danmarks billigste priser.

Du behøver ikke lede meget længere, klik ind på Nordicmaling.dk og lad dig inspirere af vores store udvalg af maling og materialer til et hvert formål. Vigtigst af alt, du undgår at betale overpris på kvalitetsmaling.