Nyd havelivet med en overdækket terrasse

04 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal sommeren 2022 nydes hjemme i haven? Så kan du med fordel opføre en træterrasse – gerne en overdækket én af slagsen.

Hvorfor vælge en overdækket terrasse?

Du har måske svært ved at se idéen i at lade den nye træterrasse helt eller delvist overdække. Når solen endelig skinner handler det vel om at få mest muligt udbytte heraf. Men her skal du tænke på at den danske sommer ikke altid er lige gavmild med sine solskins timer. Og en terrasse uden overdækning er nærmest ubrugelig når det står ned i stænger.

Med en overdækning har du og din familie ly for regnen, og vil stadig kunne nyde den friske luft selv om vejret ikke er til udendørs leg og udfoldelser. I vil kunne spise morgenmad, frokost og aftensmad under overdækningen selv om det lyner og tordner. Med en terrassevarmer vil I undgå at fryse selv om det er overtrukket hele dagen. Og hvis du virkelig vil sætte trumf på terrasselivet kan du opføre et lækkert udekøkken så du kan tilberede samtlige måltider under næsten åben himmel.

image

Der ud over vil en overdækning kunne give skygge på de dage hvor solen virkelig brager ned, og UV indekset er på sit højeste. Du vil trygt kunne lade de mindste nyde middagsluren i barnevognen eller liften på en overdækket terrasse. Og I vil kunne få glæde af terrassen hele året rundt – om vinteren som opbevaringssted for eksempelvis kolde drikkevarer.

Hvem kan hjælpe med opførelse af en overdækket terrasse?

Det er vigtigt at du lader en faguddannet håndværker forestå konstruktion og opførelse af en overdækket terrasse. På den måde er du sikret at alle nødvendige tilladelser er indhentet, og at det sikkerhedsmæssige er på plads.

Hos tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS kan du altid få et skarpt tilbud på design af overdækket terrasse – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

Flere Nyheder