Placer dine begravelsesblomster på en ærværdig måde

Du har sikkert læst noget om, hvordan man skal følge de uskrevne – nu skrevne – regler for, hvordan man udvælger sine begravelsesblomster alt efter, hvad de symboler, og hvad modtageren måske ville have syntes om dem.

Man skal dog også tage hensyn til de efterladte, for man skal tænke over, hvor langt eller tæt man er/var på den afdøde, da man ikke bør overgå buketten i pomp og pragt for dem, der var afdøde tættere.

Hvis man tvivler med det sidste, bør man snakke med nogle efterladte, der er samme led ude som en selv, hvad de vælger, så man kan vælge noget tilsvarende.

Faktisk bør man helt holde sig væk, hvis man ikke føler, man hører til, eller man mærker, man ikke er velkommen, for man bliver jo ikke inviteret til en begravelse, og nogle gange bliver den først annonceret, når den har fundet sted.

Læg begravelsesblomsterne på en pæn måde

I det sidste tilfælde kan man vælge at sende blomster som begravelsesblomster i Hjørring, hvis det er her, begravelsen finder sted.

Man kan have for travlt til at komme til denne del af landet, og hvis man så samtidig føler, at man ikke var tæt nok på afdøde, så er det fint nok at sende en begravelsesbuket.

Der er som regel nogen, der nok skal tage imod den buket og lægge den, som det sømmer sig i kirken.

Skulle man dog selv dukke op, så plejer man at lægge ens buket i forlængelse fra kistens andre buketter, der er blevet lagt, så andre kan fortsætte den række.

Ellers er der jo også altid den mulighed, at man kan besøge gravstedet en anden dag, når vedkommende er begravet, så man kan lægge sin egen buket personligt på graven og tage afsked på ens egen måde.

Der er heldigvis mange muligheder at vælge blandt her.