Sådan indretter du hjemmet med det bedste boligtilbehør!

Møbler er en vigtig del af hjemmets indretning. Men faktisk spiller de mange små ting også en stor rolle. Alt det dér boligtilbehør som man ikke tænker sig meget over. Det er med til at gøre boligen hyggelig, personlig og rar at opholde sig i.

Vil du vide mere om at indrette boligen med stil og personlighed? Læs med i denne guide til at vælge boligtilbehør til dine rum.

1. Stuen

I stuen har du brug for alverdens boligtilbehør. Det kan være alt fra billeder og plakater på væggene til pyntepuder og plaider på sofaen. Dertil kommer også lamper, lysestager og alt det dér nips. Små møbler som hylder, reoler og skabe. Stuen er nemlig også et rum med meget opbevaring. Det kan være et skab til det fine stel eller en flot hylde til de mange fotografier i ramme. 

2. Soveværelset

Rummet man sover i skal være roligt og afslappende. Det kan du opfylde med et væld af skønt boligtilbehør. Pænt sengetøj. Et lækkert sengetæppe på sengen. Bløde puder. En lampe med et roligt og behageligt læselys. 

3. Badeværelset

Et rum som badeværelset er et sted, hvor du opholder dig i mange timer af dit liv. Her gør du klar til dagen og runder dagen af, inden du skal i seng. Det kan også være, at du bruger hele søndagen her på at tage et langt bad og forkæle dig selv med en ansigtsmaske. Badeværelset skal derfor gøres hyggeligt – og det klares med boligtilbehør som lysestager til duftlys, en blød bademåtte, lækre håndklæder og meget mere. 

4. Entréen

Det er rummet, hvor du byder dine gæster velkommen. Derfor skal det være indbydende og dejligt at komme ind. Det skal dog også være praktisk – med plads til opbevaring af alt dit overtøj og sko såvel som dine gæsters. Du bør derfor indrette med alt fra knagerækker og skoreoler til smarte skoskabe. 

Find alt dit boligtilbehør hos Ideshoppen.com