Spar tid og få et flot gulv samtidig

Et trægulv der ikke er blevet afslebet i årevis kan få selv de smukkeste og smarteste møbler i et rum til at se småkedelige ud. Omvendt kan et rum hvor gulvene er nyafslibbet fremhæve rummet og de møbler der er i rummet.

Du kan selv slibe gulvene, men det er et hård og støvende arbejde med ingen garanti for at du får et flot gulv.

Alternativt kan du få en flot gulvafslibning fra Gulvkanonen. Forskellen på selv at gøre det og bruge 1-2 uger på opgaven og få en professionel til at udføre opgaven er et par tusinde kr.

Gulvet skal afslibes af flere omgange og hvis man går for hurtig frem og skifter til fint sandpapir ender man enten at bruge en mindre formue på sandpapir, adskillelige ekstra timer og man får med stor sandsynlighed et gulv, der aldrig rigtig bliver helt flot.

Find det rigtige gulvfirma

Da der går år imellem at du får en gulvafslibning, er der ikke stor sandsynlighed for at du kender et firma, derfor brug tid på at finde det helt rigtige, så du ikke ender med gulve der ikke er blevet helt godt lavet. Kontakt gerne flere firmaer og få et tilbud. Det skal være et tilbud, hvor de beskriver hvordan de vil løse opgaven og der skal være referencer og billeder.

Kontakt referencerne og hør om de har været glade for deres valg.

Det er også en god ide at se hvad tidligere kunder har skrevet på sider som Trustpilot. Du skal ikke se på de bedste og dårligste anbefalinger, men om der er noget flere af kunderne har skrevet som er det samme. Hvis flere kunder har nævnt det samme. Det kan være positivt som negativt, så vil du med stor sandsynlighed også opleve det samme. Derfor er det vigtigt ikke at fokusere på prisen alene.