En topmadras kan gøre underværker for din søvn

Hvis du sover dårligt om natten, er det værd at undersøge, om din topmadras kan være synderen, det har senge-testeren.dk gjort for dig i denne test, hvor testpersonerne dykker en tand dybere i produktet.

Formålet med testen fra senge-testeren var at få et indblik i, hvilke topmadrasser der sidder lige i skabet. Det kan for den enkelte forbruger være svært at vurdere, hvilke top madras der er den helt rigtige hvis man ikke har den fornødne indsigt i branchen og ved, hvad der er værd, at være ekstra opmærksom på, når det er tid til at købe en topmadras.

Det er meget uoverskueligt, når madrassen (eller hele sengen for den sags skyld) skal skiftes – specielt, hvis du først gør det, når sengen så småt er begyndt at falde fra hinanden og madrassen er begyndt at gøre mere skade end gavn og du derfor ikke har oceaner af tid til at tjekke de mange forskellige topmadrasser.

Sådan gør du

Madrassen skal tillade kroppen at synke ned i underlaget, samtidig med at den giver støtte til lænden og ryggen, for så kan sovestillingen blive bedre.

Når du ikke følger løbende med i udviklingen både rent kvalitetsmæssigt men også prismæssigt, så kan det være svært at forholde sig til, hvilke topmadrasser, der er gode og hvilke du bør holde dig fra. Og løsningen er ikke nødvendigvis at følge med i udviklingen – for det er tidskrævende, død kedeligt og spild af tid.

Senge-testeren giver et godt bud på hvilke topmadrasser der er bedst i pris og kvalitet i 2017.
De har i deres topmadras test med vilje valgt, at fremhæve den billigste de har kunnet finde, Hvis du leder længe nok kan du uden tvivl finde en endnu billigere topmadras. Men der var også et ønske om, at den skal kunne købes online, så den nemt og hurtigt kan bestilles, der er mange derude, der ikke ønsker at investere alt for meget i en topmadras, det er også helt fint – for der er rigtig mange gode og ikke mindst billige topmadrasser på markedet i dag.

Det er nemlig ikke længere nødvendigt, at købe topmadrasser i dyre domme, for at de bare er i nogenlunde kvalitet – det skulle man for år tilbage, men sådan er det bestemt ikke mere.

Årets topmadras test

I testen for 2017 valgte de at teste, pris kategorien 1100 til 7000, så altså et godt spænd i prisen. Latex Single, Mayan Green, D Memory K40, Latex Prestige og PULSE Latex.
Mayan Green er helt klart vinderen af topmadras testen, Mayan Green fås i 8 størrelser, pris klassen er 4000 til 6000 kr. 5 er testet, heraf har 3 fået top score på 5 ud af 5 stjerner, 1 har fået 4 ud af 5 stjerner og den sidste fik kun 1 ud af 5 stjerner.

Bæredygtig produktion

Mayan Green er Rain Forest alliance certificeret, et meget prestigefyldt miljømærke, som kun de færreste producenter kan bryste sig af at have, Mayan Green er et af de eneste mærker på markedet med den certificering.
Rainforest Alliance er en af efterhånden rigtig mange organisationer – med base i USA som er begyndt at spire på livet løs i takt med at vi bliver mere og mere miljøbevidste.

Alliancen kæmper for, at verdens producenter skal prioritere ressourcerne og lokalsamfundene højere og gøre en mere aktiv indsats for at sikre at deres produktion er bæredygtig.

Derfor er Rainforest Alliance-certifikatet et kvalitetsstempel for dig som forbruger, der sikrer at du med god samvittighed kan købe produktet, som er produceret under strenge miljømæssige og bæredygtige hensyn til gavn for blandt andet naturen og ikke mindst kvaliteten af det produkt, som du som forbruger står med i hænderne i sidste ende.