Vælg et vagtselskab med omhu

Et vagtselskab kan benyttes i mange forskellige henseender alt efter, hvad du egentlig vil have dem til at udføre af opgaver for dig.

Det giver selvfølgelig umiddelbart sig selv, at man kan regne ud, at man netop hyrer folk fra sådan et selskab til at holde vagt, men i hvilket omfang skal de gøre det, det er netop spørgsmålet?

For man tænker måske, at det skal være i sådan et omfang, at vagterne er ude på din arbejdsplads konstant og holder øje med, at der ikke sker noget.

Det er nok den klassiske opfattelse, men prøv lige at tænke forløbet lidt længere og se for dig, hvad det reelt vil betyde:

Nogle vagter daler rundt på gangene måske endda med vagthunde, mens de patruljerer og holder vagt, at der ikke er indbrudstyve eller sker andre ting.

Den slags er smart at benytte sig af på risikofyldte forretninger og instanser, hvor man måske let kan blive fristet som svagelig sjæl til at kigge uindbudt ind.

Men så skal man også have pengene til at kunne betale den slags, for det er ikke billigt at have vagter rendende rundt efter lukketid – og måske endda også i åbningstiderne – til at se efter, hvad der sker.

Så hvis man måske ikke er et stort firma, eller man bedømmer, der ikke er så meget at holde øje med, og at forsikringen måske vil dække eventuelle tabte ting, men der er krav om bevogtning, så kan man måske lave en mellemløsning.

Man kan få nogle vagter til at være der nogle enkelte dage, som så skifter, så eventuelle forbrydere ikke kan regne ud, hvornår der er vagter.

Men et andet moderne tilfælde er også at have vagter til at køre rundt i området, hvor de måske holder øje med andre boliger eller forretninger, hvor ens butik så er en del af ruten – skulle der så gå en alarm, så kigger de forbi.