Vær klar med algebehandling til hvert år

06 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle år kan bestemt være værre end andre, når det kommer til at blive inficeret med alger på husfacader med videre, men vi kan nok så godt sige, at hvis du ikke får gjort noget ved det et bestemt år, så kommer det kun til at blive værre det næste år.

For selv hvis det næste år ikke byder på så mange alger og måske slet ikke noget, som der er nævneværdigt, bliver det svært at fjerne det, der så har haft god tid til at sætte sig fast.

Og forestil dig så lige, hvis der kommer en omgang alger mere og lægger sig ovenpå – så har du flere lag, som der skal fjernes, og de kan måske ikke ordnes i samme ombæring.

Så hvis du nu er smart, så forberede du dig til hver sæson med, når der kommer flere alger, hvis du får på fornemmelse for, hvornår det sker, eller du kan se et system i det.

algebehandling

Der er altid alger at klare med en algebehandling

Selvom man lidt føler, det hele tiden er sæson for behandling af alger, så er der nogle perioder, hvor det er nemmere at tage sig af end andre, og det er som regel, når vejret er godt.

Så selvom du måske ikke mener, der ligefrem kan være tale om en sæson for alger, så kan du skabe din egen sæson, hvor du har et fastsat tidspunkt, hvor du ser på, om der skal ordnes alger eller ej.

Men selv hvis du mener, at der bare er en smule, så henviser vi lige med det samme til starten af denne artikel om, at man hellere skal få gjort noget ved en smule, end at man lader det være.

Løbende bør man også lige tjekke efter, om der er noget på andre tidspunkter, der sætter sig.

Flere Nyheder