Vi tester den bedste kontorstol i 2016

Ergo-Body Kontorstol

Kontorstole i 2016 er blevet alt for moderne og fancy fremfor komfort og støtte, det mener vi hos Jasmins-Heaven.dk og netop derfor er vi gået på jagt efter en god kontorstol og det har ikke været helt nemt. Der findes idag mange, rigtig mange gode og mindre gode stole men før du går på jagt, er der få ting du skal have afklaret med dig selv.

  1. Hvad skal kontorstolen bruges til?
  2. Hvor mange timer sidder du på den?
  3. Skal den koste 3,4 eller 5.000 kr.?
  4. Har du brug for specielle tilbehør som bløde hjul m.v.?
  5. Hvad laver du mens du sidder på kontorstolen?
  6. Sidder du i samme position uden at bevæge dig i mange timer?

Ovenstående er blot få, ganske få parametre du skal være opmærksom på og først derefter ved du hvilken stol du har brug for.

I dag har vi nettet til at hjælpe os med at finde lige præcis det produkt vi søger og når du skal på jagt efter kontormøbler, er der ingen forskel men, vi hos Jasmins-Heaven.dk anbefaler kraftigt at du afprøver en kontorstol inden et køb, for det er umuligt på forhånd at vide om den kontorstol du kigger på rent faktisk er en stol der vil være lige så god for dig. Alternativt skal du have muligheden for at kunne sende stolen tilbage, såfremt den ikke passer til dig, eller andre ikke forventede udfordringer og sådan en forhandler af kontorstole har du bl.a. og netop dankontorstole.dk tilbyder både tilfredshedsgaranti, fri fragt og muligheden for at afprøve deres kontorstol i deres showroom som ligger en 15-20 km. fra København og med gode transportmuligheder selv om du ikke har en bil til rådighed. Men igen, er Dansk Kontorstole Forsyning kun 1 af de gode forhandlere vi har fundet. En af de bedste kontorstole på markedet er denne Ergo-Body kontorstol

Kontorstole i fysiske butikker og forhandlere

Et alternativ til nettet er at gå fra butik til eller fra forhandler til forhandler, hvilket heller ikke er en dum idé og her kan du rent faktisk se, mærke og prøve dem og hvis du beslutter dig for et køb, kan du få den med det samme men der er også ulemper, som f.eks. det at skulle slæbe den hjem. Det er de færreste der har en bil der er stor nok til at der kan ligge et halvt køleskab. Og ja, så meget fylder en kontorstol faktisk. Overvej at finde mange forhandlere hvor der ikke er langt fra hinanden og på den måde kan du tilsikre dig at skulle bruge mindst muligt tid på at finde den kontorstol du søger og vi kan lige så godt sige det med det samme, det kan godt være trættende at skulle gå fra den kontorstol-sælger til den anden men sagen er at vi ikke rigtigt har nogle valg for en kontorstol SKAL afprøves inden den endelige beslutning.

Milano kontorstol uden hjul

Kan jeg få rabat på en kontorstol?

Se, det er faktisk et rigtigt spørgsmål? Og til det vil vi svare følgende “Ja, det kan du rent faktisk godt” Men under normale omstændigheder skal man købe mange kontorstole, rigtig mange kontorstole men tit og ofte kan man faktisk forhandle sig til en ret fin pris og vi har hørt besparelse på helt op til 40% på en demo kontorstol som har været brugt til udstillinger eller har en lille mærke på siden som man dårligt bemærker alligevel. Du kan uden tvivl godt tage chancen og spørge efter en nedsættelse i pris eller en eller anden form for rabet “Hvis jeg nu slår til nu”

vi håber ovenstående er en hjælp på din jagt efter en god kontorstol!