Vi tester de nyeste LED belysning i 2016

Du har sikkert hørt om LED belysning i medierne før men, ved du egentlig hvor meget du kan spare selv ved at skifte til LED? Det har vores eksperter hos Jasmins-heaven.dk prøvet at regne ud for dig gennem forbrug på de klassiske pærer og de nye og smarte LED belysning. Læs mere om generel LED hos Energistyrelsen

Vi starter med de bedste LED lysstofrør

LED belysning

LED lysstofrør er rør med belysning og som man umiddelbart bruger til at lyse store arealer op som haller, konferencecentre osv. Fordelen ved LED lysstofrør eller bare “rør” er at du idag kan få dem med det nyeste teknologi, som gør at du kan spare ekstrem meget på din el-regning. Grunden at du kan spare helt op til 60% på din el-regning er fordi LED lysstofrør typisk bliver brugt til at lyse store arealer op med og her er der typisk et sted mellem 30-200 LED lysstofrør og du med en 8W rør, som man få i disse dage, kan du altså forvente en massiv besparelse.

Du kan læse mere og købe LED lysstofrør her hos Mrperfect

Det skal lige nævnes at der i dag findes mange forskellige former for LED lysstofrør og med mange forskellige fatninger, læs evt. mere om 2G11 LED Lysstofrør hos Mrperfect.dk

Hvor finder man de billigste og smarteste LED pærer og spots?

Det er et spørgsmål vi hos Jasmins-Heaven.dk tit bliver spurgt om og svaret må endnu engang være, at man finder de bedste, smarteste og nyeste pærer og LED spots online – Find mere info om LED pærer og spots hos Mrperfect.dk. Led pærer og spots er i disse dage et vidt begreb, da der findes utallige former spots og nogle af de mest brugte herhjemme i Danmark er LED GU10 spots, og disse er de mest klassiske. LED GU10 spots findes i forskellig styrke og farve, indendørs som udendørs og store som små. Mrperfect.dk har faktisk udarbejdet en fornem guide, læs mere om LED GU10 guide.

Vidst du, at du få statsstøtte ved at skifte til LED?

Ja, du læste helt korrekt. Det danske stat støtter dig ved at du skifter til grøn energi og det skyldes at Danmark har en ambition om at man om 5-10 år kun har grøn energi i hjemmet og det er faktisk ikke kun på LED at du kan få statsstøtte men også på renovering af dit hus, at du anskaffer dig en varmepumpe frem for el-radiatorer osv. F.eks. har en vores journalister valgt at anskaffe sig en varmepumpe, hvor hun i forvejen havde brændeovn og el-radiator. varmepumpen kostede 12.000 kr. og hun fik en kontant statsstøtte rabat på hele 2.500 kr. altså, prisen blev reduceret ved køb. Læs mere og få tilskud til en varmepumpe hos Energistyrrelsen.